Valutor:
  Logga in  /   Skapa konto     Sverige

Sekretesspolicy

Välkommen till vår webbutik. Vårt mål är att du känner så bekväm med hjälp av vår hemsida som du handlar i din lokala köpcentret. När du köper produkt (er) från vår hemsida, vi tar frågan om säkerhet på allvar. Varje gång du ange ditt kreditkortsnummer, din fakturerings- och leveransinformation när du handlar, kommer vi att använda branschstandard Secure Sockets Layer (SSL) för att hindra att information från att avlyssnas.

Vårt åtagande till privatliv

Din integritet är viktig för oss. För att hålla ditt privatliv säkrare, ger vi detta meddelande som förklarar vår information på Internet och val som du kan göra om hur din information samlas in och används. För att göra detta meddelande lätt att hitta, gör vi det tillgängligt på vår hemsida och överallt där personligt identifierbar information kan begäras.

Informationen som vi samlar in:
Detta meddelande gäller all information som samlas in eller lämnas på vår hemsida. På vissa sidor kan du beställa produkter, göra förfrågningar och registrera dig för att ta emot material. De typer av personlig information som samlas in på dessa sidor är namn, adress, e-postadress, telefonnummer, kredit- / bankkort Information. På vissa sidor kan du skicka information om andra människor. Till exempel, om du beställer en gåva online och vill att den skickas direkt till mottagaren, måste du lämna in mottagarens adress. I detta fall, vilken typ av personlig information som samlas in är namn, adress, telefonnummer.

Hur vi använder information:
Vi använder den information du lämnar om dig själv när du gör en beställning bara för att slutföra beställningen. Vi delar inte denna information med utomstående parter förutom i den utsträckning som krävs för att slutföra den ordningen. Vi använder den information du ger om någon annan när en beställning bara att leverera produkten och bekräfta leverans. Vi delar inte denna information med utomstående parter förutom i den utsträckning som krävs för att slutföra den ordningen. Vi använder icke-identifierande och samlade information för att utforma vår hemsida bättre och att dela med annonsörer. Till exempel kan vi säga en annonsör att X antal individer besökte ett visst område på vår hemsida, eller att Y antal män och Z antal kvinnor har fyllt i vårt registreringsformulär, men vi skulle inte avslöja något som skulle kunna användas för att identifiera de individer. Slutligen, vi aldrig använda eller dela personlig information som lämnas till oss på nätet på ett sätt som saknar samband med de som beskrivs ovan, utan också ger dig en möjlighet att välja bort eller på annat sätt förbjuda sådana obesläktade användningsområden.

Vårt engagemang för datasäkerhet

För att förhindra obehörig åtkomst, underhålla data noggrannhet och säkerställa en korrekt användning av information, har vi infört lämpliga fysiska, elektroniska och administrativa förfaranden för att skydda och säkra den information vi samlar in online.

Hur du kan få tillgång till eller korrigera din information:
Du kan komma åt att granska alla dina personuppgifter som vi samlar in online och upprätthålla genom att skicka en skriftlig begäran till den adress som anges på Info sidan. Vi använder denna procedur för att bättre skydda din information. Du kan korrigera sakfel i dina personuppgifter genom att skicka en begäran om att på ett trovärdigt sätt visar fel. För att skydda din integritet och säkerhet, kommer vi också att vidta rimliga åtgärder för att verifiera din identitet innan du får tillgång eller göra korrigeringar.

Hur du kontaktar oss:
Om du har andra frågor eller funderingar om dessa sekretesspolicy, vänligen skicka ett e-postmeddelande, eller kontakta vår kundtjänst på nätet.
Copyright © 2019 www.tavido.se. Powered by UGGS Sverige Rea